close

Dr. Georgiana-Elena Bajdechi, medic specialist gastroenterolog, s-a alăturat echipei medicale OCH

2024-03-15

Dr. Georgiana-Elena Bajdechi, medic specialist gastroenterolog, este parte din echipa medicală Ovidius Clinical Hospital, oferind consultații pacienților cu patologii digestive, atât în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, cât și contracost.

Dr. Bajdechi este absolventă a Universității de Medicină „Carol Davila” București. A profesat ca medic în cadrul Spitalului Clinic Colentina din capi-tală, dobândind competențe profesionale și experiență la patul bolnavului.
În cadrul Ovidius Clinical Hospital, dr. Bajdechi este parte din echipa de gastroenterologi, oferind diagnostic și tratament pentru patologiile diges-tive.

Sunt fericită că m-am întors acasă, la Constanța și că am șansa de a fi parte din această echipă medicală. Ce poți să îți dorești, ca medic, mai mult decât să profesezi într-un spital de top, renumit, unde ai toate condițiile pentru tine și pacienții tăi?”, a declarat dr. Georgiana Elena-Bajdechi.

Dr. Bajdechi oferă consultații, diagnostic și tratament de specialitate pacienților cu afecțiuni digestive care apelează la serviciile Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din Sud-Estul României. 

Informații și programări la telefon 0241 480 400.