close

Dr. Monica Mailat – specialistul endocrinolog potrivit pentru tine și copilul tău

2023-11-07

Dr. Monica Mailat activează în cadrul Policlinicii OCH și a Spitalului OCH, Constanța.

Medic specialist endocrinolog, dr. Mailat oferă consultații clinice gratuite în baza biletului de trimitere atât pacienților adulți, cât și copiilor. Totodată, efectuează ecografii endocrine, interpretează analize și investigații imagistice și prescrie tratamente personalizate, conform diagnosticului fiecărui pacient și fiecărei patologii în parte.

Ca specialist endocrinolog cu expertiză și în patologia pediatrică, Dr. Monica Mailat are experiență în tulburări de creștere, tulburări ale pubertății, patologii pediatrice tiroidiane, pituitare și de suprarenale.

Investigații și tratamente medicale, cu bilet de trimitere către specialitatea Endocrinologie la OCH

Dr. Monica Mailat, medic specialist endocrinologie, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca. La finalizarea rezidențiatului, la examenul de specialitate, susținut în Clinica de Endocrinologie a Spitalului Elias din București, a obținut cea mai mare notă dintre toți candidații.

O mare parte din activitatea de pregătire clinică și teoretică a rezidențiatului în endocrinologie și-a desfășurat-o în cadrul Secției de Patologie Hipofizară și Neuroendocrină precum și în cadrul secției de Endocrinologie Pediatrică a Institutului de Endocrinologie C.I. Parhon București 2017-2019, având recomandări deosebite din partea îndrumătorilor săi. A efectuat în perioada 2021-2023 și Atestatul de Endocrinologie Pediatrică, desfășurat in cadrul Institutului Parhon. 

Pentru programări la Dr. Monica Mailat, sunați la telefon 0241480400.