close

Medic nou la OCH, specialist în medicină internă, cu competență în ecografie

2023-07-07

Din luna iulie, Departamentul de Medicină Internă al spitalului OCH își sporește numărul de medici dedicați pacienților și urează bun venit Asist. Univ. Dr. Oana-Laura Coiciu, medic specialist medicină internă, cu competență în ecografie.

Medicina Internă este o ramură medicală vastă, esențială în prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor legate de organele interne. Departamentul de Medicină Internă al OCH Constanța este unul bine reprezentat la nivel de specialiști care abordează afecțiuni gastroenterologice, bronhopulmonare, renale, cardiovasculare, ori reumatologice.

Dr. Coiciu va oferi consultații cu bilet de trimitere pentru pacienții asigurați, în regim cu plată, în regim de spitalizare, pentru orice pacient care accesează serviciile medicale ale celui mai mare spital privat din Sud-Estul Dobrogei, Ovidius Clinical Hospital.

Încă de când am decis să devin medic, scopul meu a fost acela de a mă pune în slujba pacienților mei și să lucrez pentru ei. Alegerea de a colabora cu Ovidius Clinical Hospital mi se pare una firească și sunt bucuroasă și onorată să devin membru al echipei sale medicale, recunoscută pentru dedicarea, compasiunea și abilitățile sale. Aici, pacienții pot beneficia de un act medical de calitate ridicată, de la diagnostic la tratament”, a declarat dr. Coiciu.


Pentru a beneficia de expertiza dr. Coiciu, pacienții se pot programa la recepția OCH, la numărul de telefon 0241480400.