close

Un nou membru al echipei de pneumologi ai Ovidius Clinical Hospital

2023-02-24

Dr. Luiza Velescu, medic primar pneumolog cu experiență, se alătură departamentului de pneumologie al OCH. A absolvit Facultatea de Medicină Generală, Universitatea „Ovidius” Constanța și practică medicina de aproape treizeci de ani, având experiență ca pneumolog și competențe în ecografie generală și somnologie.

Principiul după care mă ghidez este cel de a oferi pacienților mei o îngrijire plină de profesionalism și compasiune, ascultându-le întotdeauna preocupările și oferindu-le un plan de îngrijire personalizat, care să se potrivească cel mai bine nevoilor fiecăruia dintre ei”, a declarat dr. Velescu.

„Aștept cu nerăbdare să îi văd în cabinetul de la OCH, un spital modern, dotat cu tot ce este necesar pentru diagnosticarea și tratarea unei persoane cu afecțiuni respiratorii”.


Dr. Velescu este cunoscută și apreciată de pacienții din zona Dobrogei, tratând toate patologiile respiratorii, de la astm bronșic la cancer pulmonar, dar și sindromul de apnee în somn. Este membră a Societății Române de Pneumologie și a European Respiratory Society.

Pentru a beneficia de expertiza dr. Velescu, pacienții se pot programa la recepția OCH, la numărul de telefon: 0241 480 400.