close

NOU: echipa de urologi din cadrul Policlinicii OCH Constanța urează bun venit unui nou coleg

2023-01-27

Dr. Cosmin Florin Preda, medic specialist urolog, se alătură echipei de urologi OCH. Dr. Preda s-a format profesional în cadrul Facultății de Medicină Generală, Universitatea „Ovidius” Constanța și în spitale din București și Constanța.

Specializat în îngrijirea urologică, dr. Preda diagnostichează și tratează la Policlinica OCH Constanța afecțiuni legate de tractul urinar masculin și feminin și de organele reproductive masculine. Tulburările tratate includ, dar nu se limitează, la infecții recurente ale tractului urinar și ale vezicii urinare, pietre la rinichi, cancer de vezică sau de prostată și alte tulburări genito-urinare.

Dr. Cosmin Preda are competență și în ecografie urologică. Își va primi pacienții în cabinetul modern dotat din Policlinica OCH Constanța pe baza programărilor făcute la recepție, la numărul de telefon: 0241 480 400.

Consider că urologia este cel mai plin de energie și cel mai plăcut domeniu medical. Am ales să practic la OCH pentru că este un mediu favorabil atât pentru medic, cât mai ales pentru pacienți, iar eu nu mă gândesc la medicină doar ca la o slujbă sau o carieră, ci ca la o chemare și cel mai bun mod de a ajuta oamenii”, declară dr. Preda.

Informații și programări la telefon 0241 480 400.