close

Nou: S-a mărit echipa de medici ORL ai Policlinicii OCH

2022-10-24

Dr. Ioana Toader, medic specialist ORL, este printre noii membri ai echipei de medici OCH. Pentru specialitatea pe care a ales-o, ORL, dr. Toader a acumulat până în prezent experiență practică, de care pot beneficia pacienții Policlinicii OCH Constanța.

Pacienții OCH pot să prevină, diagnosticheze și să trateze afecțiunile urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare și sinusurilor în cabinetele modern dotate ale Policlinicii OCH Constanța, beneficiind și de serviciile dr. Ioana Toader.

Dr. Toader are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar consultă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, sau pacienții pot apela la serviciile medicale ORL contra-cost.

Consultul ORL se bazează întotdeauna atât pe investigații clinice cât și pe discuția directă cu pacientul, pentru stabilirea istoricului său medical și pentru colectarea tuturor informațiilor relevante pentru medic, de la simptome la stil de viață.

Dr. Ioana Toader are răbdarea și abilitatea necesare pentru a stabili un diagnostic personalizat pentru pacienții săi. În plus, pacienții dr. Toader vor beneficia de cunoștințele sale medicale, de entuziasmul pentru meserie și de înțelegerea cu care îi întâmpină pe cei care îi trec pragul cabinetului. 

Programări la telefon 0241.480.400.