close

Nou: echipa de medici ai Policlinicii OCH Constanța se mărește

2022-08-03

Dr. Loredana Neacșu, medic primar gastroenterologie și medicină internă, a început, din luna august 2022, colaborarea cu Policlinica OCH Constanța, în beneficiul pacienților noștri.


Medic cu peste 18 ani de experiență și dublă specializare – în gastroenterologie și medicină internă, dr. Loredana Neacșu are competență în ecografie generală și va avea disponibilitate pentru consultații în fiecare zi de luni până vineri la Policlinica OCH Constanța.

Dubla specializare a dnei dr. Loredana Neacșu le asigură pacienților un consult integrativ, diagnosticul fiind confirmat și prin realizarea unei ecografii, în cazul în care este nevoie. Cabinetele medicale din cadrul Policlinicii OCH Constanța sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, astfel că pacienții se pot adresa cu încredere în vederea stabilirii unui diagnostic corect și în siguranță.


Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor organelor interne. În sarcina medicinei interne intră diagnosticarea afecțiunilor brohopulmonare, gastroenterologice, afecțiuni renale, cardio-vasculare, reumatologice.


Pacienții doamnei dr. Neacșu au parte de expertiza și atenția sa, de plan personalizat de tratament, de căldură și înțelegere umană. 

Pentru a beneficia de serviciile și experiența dr. Loredana Neacșu, programări și informații la 0241 480 400.