close

Dr. Gabriel Serac, medic primar chirurgie generală, acordă consultații la OCH

2024-04-09

Dr. Gabriel Serac, medic primar chirurgie generală, acordă consultații la Ovidius Clinical Hospital în data de 11 mai 2024, pentru chirurgie bariatrică și chirurgie generală.

Colaborator în cadrul Ovidius Clinical Hospital din anul 2015, supraspecializat în chirurgia laparoscopică tehnici avansate cu atestat de competență în chirurgia hepatobiliopancreatică, Dr. Gabriel Serac a efectuat peste 500 de intervenții chirurgicale în cei peste 8 ani de colaborare cu spitalul OCH, intervenții de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică, chirurgie endocrină, chirurgie hepato-biliară, chirurgie laparoscopică abdominală, colo-rectală, ginecologică, chirurgie oncologică și tratamentul herniilor abdominale și inghinale. De asemenea, vine în întâmpinarea pacienților cu informații privind intervențiile de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică prin susținerea unor cursuri lunare gratuite despre tratarea obezității. În urma acestor cursuri mulți pacienții au luat decizia de a se opera la OCH cu mult mai multă responsabilitate, având siguranța unui act medical de calitate.

Doctor în Științe Medicale, Dr. Serac își continuă specializarea prin participarea la numeroase cursuri de perfecționare cu tehnici noi minim invazive pentru afecțiunile din sfera chirurgiei generale. Fiind cadru didactic în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș asigură continuitate în practicile medicale la standardele ridicate în rândul noilor generații de medici.


Este membru al Societății Române de Chirurgie, al Societății Naționale de Chirurgie Oncologică, al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică, al Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică, și participă în mod frecvent la cursuri de perfecționare în tehnici medicale minim invazive din sfera chirurgiei generale cu diferite specializări, în Strasbourg (Franța), Salonic (Grecia), Milano (Italia), Austria, Ungaria, Israel, Elveţia, Turcia și Cehia, precum și în centrele universitare din România.

Pentru programări sunați la 0241.480.400