close

Ovidius Clinical Hospital oferă servicii medicale de stomatologie

2020-06-10

Încă de la deschidere, din 2014, Ovidius Clinical Hospital a extins continuu gama de servicii medicale pe care le oferă. Nici acum dezvoltarea nu este deloc încetinită de către spitalul din Constanța, care se concentrează cu eforturi crescute să poată acoperi cât mai multe dintre nevoile pacienților săi. Acesta este motivul pentru care OCH lansează serviciul de stomatologie, dotat cu echipamente de vârf și coordonat Dr. Cătălina Corduneanu.

Stomatologia reprezintă o ramură importantă a medicinei, iar includerea serviciilor medicale stomatologice la OCH este esențială pentru ca pacienții cu patologii complexe să beneficieze de o abordare multidisciplinară”, a spus Dr. Cătălina Corduneanu.

Serviciul de stomatologie are un cabinet care dispune de aparatură de ultima generație: unit dentar, cameră intraorală, laser stomatologic, aparate profilaxie, lampă fotopolimerizare și autoclav. De altfel, este important de știut că acest cabinet se adresează atât adulților, cât și copiilor sau pensionarilor.

Medicii stomatologi de la OCH recomandă controlul periodic la 6 luni, pentru a menține sănătatea dinților și a preveni apariția afecțiunilor dentare și gingivale. Pacienții care decid să vină aici beneficiază, pe lângă aparatură modernă, și de experiența medicilor care asigură un diagnostic precis și tratament eficient.

Ne caracterizează responsabilitatea, empatia, atenția la detalii. Câștigăm încrederea pacienților prin abilitatea de a comunica și relaționa cu aceștia. Răbdarea și atenția cu care tratăm fiecare caz, îi fac pe pacienți să se simtă confortabil. În plus, pentru a oferi pacienților cele mai moderne soluții de tratare a problemelor stomatologice, participăm frecvent la workshop-uri, congrese, simpozioane naționale și internaționale”, a adăugat medicul stomatolog.

Pe lângă echipamentele pentru tratamente, OCH a dotat cabinetul stomatologic cu echipamente pentru decontaminarea microaeroflorei din cabinet, conform recomandărilor autorităților. Pe lângă această măsură, au fost implementate toate măsurile recomandate de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-COV-2, atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijire de specialitate în condiții de siguranță, pacienților cu afecțiuni chirurgicale și medicale. Prin respectarea standardelor medicale internaționale, profesionalismul echipei medicale, echipamentul de ultimă generație, confortul, tratamentul și siguranța oferite fiecărui pacient am reușit să ne dezvoltăm și să oferim încredere pacienților. Din luna iunie aceleași standarde vor fi valabile și pentru departamentul de stomatologie din cadrul Policlinicii OCH Constanța. 

Pentru programări apelați la telefon 0241.480.400.