close

Echipa de ORL a Ovidius Clinical Hospital se completează la Policlinica OCH Constanța cu Dr. Dana Tătaru și Dr. Andreea Banu

2019-12-17

Începând cu luna decembrie 2019 Dr. Dana Tătaru – medic primar ORL și Dr. Andreea Banu – medic primar ORL vin să completeze echipa de medici din specialitatea ORL și vor da consultații în cadrul Policlinicii OCH Constanța situată pe str. Flămânda, nr. 19, în Constanța, mai aproape de pacienții constănțeni.

Dr. Dana Tătaru are peste 19 ani de experiență în ORL, atât pentru copii cât și pentru adulți, și lucrează cu cea mai performantă aparatură la Policlinica OCH Constanta pentru cele mai bune rezultate de diagnostic și tratament al afecțiunilor ORL.

Absolventă a UMF Carol Davila București, Dr. Andreea Banu a participat la numeroase cursuri de specializare atât în țară cât și în străinătate și dintre acestea amintim doar câteva: ‘Genetica și bolile ORL’, ‘International teaching course on the diagnosis and treatment of vertigo’ și ‘Surditatea și protezarea auditivă’.

Vasta experiență pe care au acumulat-o în decursul anilor asigură pacienții că vor avea parte de un diagnostic cât mai precis, utilizând aparatură modernă, videoendoscop care permite stocarea imaginilor pentru a putea aprecia efectele tratamentului, endoscopia rigidă și flexibilă, impedansmetru.

La Policlinica OCH Constanța vă puteți programa pentru o consultație la Dr. Andreea Banu începând cu data de 21 decembrie 2019 și la Dr. Dana Tătaru începând cu luna februarie 2019.

Informații si programări la telefon 0241 480 400.