close

Noua Policlinică OCH Constanța – servicii complete de diagnostic și tratament multidisciplinar

2019-04-02

Policlinica OCH Constanța, cu sediul în strada Flămînda nr. 19 este un centru medical OCH, cu servicii complete de diagnostic și tratament multidisciplinar în specialitățile medicale, dar și pentru consultații în principalele afecțiuni chirurgicale.

Policlinica OCH Constanța este o extensie a serviciilor de ambulator ale Spitalului OCH, oferind constănțenilor un acces sporit la serviciile medicale de calitate consacrată.

În Policlinica OCH Constanța, pe aproape 500 mp, puteți găsi:

  • peste 20 de specialități: Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Diabet, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Imagistică, Medicină generală, Medicină internă, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, ORL, Psihologie/psihiatrie, Recuperare si reabilitarea medicală, Reumatologie, Stomatologie, Urologie;
  • 5 paturi de spitalizare de zi pentru investigații și tratamente ale diverselor afecțiuni medicale;
    punct de recoltare Synevo pentru analize (inclusiv testare RT-PCR);
  • investigații imagistice și explorări funcționale;
  • peste 40 de medici cu experiență.

Prin sistemele OCH de IT integrate, informațiile medicale ale pacienților noștri sunt accesibile din oricare din sedii, asigurându-se în acest fel continuitatea actului medical.


O surpriză foarte plăcută pentru constănțeni este să descopere un design extraordinar de modern, interior dar și exterior într-un loc atât de cunoscut: complexul comercial din strada Flămînda nr. 19.

„Suntem deja de cinci ani, de când am deschis spitalul pe care se poate baza toată regiunea de Sud-Est a României, așa că ne-am propus să creștem capacitatea de acces la servicii de ambulator pentru pacienții noștri. Cu această Policlinică din centrul orașului Constanța, avem în OCH peste 15 cabinete de consultații, dotate cu 10 ecografe performante, 2 centre de imagistică și 12 paturi de spitalizare de zi. Aceasta înseamnă pentru noi să fim alături de comunitatea din care facem parte și să fim dedicați devizei OCH: Mai mult decât chirurgie”, a spus Dr Nicolae Ciufu.

Programările se fac la numărul unic de telefon: 0241 480 400.