och-loader

Noua Policlinică OCH Constanța – servicii complete de diagnostic și tratament multidisciplinar

2019-04-02

Spitalul preferat al dobrogenilor, Ovidius Clinical Hospital, anunță deschiderea unui nou centru medical: Policlinica OCH Constanța, în strada Flămînda nr. 19.

Policlinica OCH Constanța este un nou centru medical OCH, cu servicii complete de diagnostic și tratament multidisciplinar în specialitățile medicale, dar și pentru consultații în principalele afecțiuni chirurgicale.

Policlinica OCH Constanța este o extensie a serviciilor de ambulator ale Spitalului OCH, oferind dobrogenilor un acces sporit la serviciile medicale de calitate consacrată.

În Policlinica OCH Constanța, din strada Flămînda nr. 19, pe aproape 500 mp puteți găsi:

  • 20 de specialități: Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Medicina muncii, Medicină de familie, Diabet, nutriție și boli metabolice, Gastroenterologie, Nefrologie, Hematologie, Dermatologie, Genetică medicală, Reumatologie, Psihologie/psihiatrie, Chirurgie generală, Urologie, ORL, Oftalmologie, Ecografie;
  • 5 paturi de spitalizare de zi pentru investigații și tratamente ale diverselor afecțiuni medicale;
  • punct de recoltare Synevo pentru analize;
  • investigații imagistice și explorări funcționale;
  • 40 de medici cu experiență.

Prin sistemele OCH de IT integrate, informațiile medicale ale pacienților noștri sunt accesibile din oricare din sedii, asigurându-se în acest fel continuitatea actului medical.

Programările se fac la numărul unic de telefon: 0241 480 400.


O surpriză foarte plăcută pentru dobrogeni va fi să descopere un design extraordinar de modern, interior dar și exterior într-un loc atât de cunoscut: complexul comercial din strada Flămînda nr. 19.

„Suntem deja de cinci ani, de când am deschis spitalul pe care se poate baza toată regiunea de Sud-Est a României, așa că ne-am propus să creștem capacitatea de acces la servicii de ambulator pentru pacienții noștri. Cu această nouă Policlinică, avem în OCH peste 15 cabinete de consultații, dotate cu 10 ecografe performante, 2 centre de imagistică și 12 paturi de spitalizare de zi. Aceasta înseamnă pentru noi să fim alături de comunitatea din care facem parte și să fim dedicați devizei OCH: Mai mult decât chirurgie”, a spus Dr Nicolae Ciufu.