close

Vești bune! Pachete Promoționale pentru Intervențiile Chirurgicale la Ovidius Clinical Hospital

2018-11-12

Ovidius Clinical Hospital din Constanța a lansat pachete promoționale dedicate persoanelor care au nevoie de intervenții de chirurgie, ortopedie și urologie.

OCH a creat noile pachete pentru chirurgie, ortopedie și urologie pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților și pentru a le facilita accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Aceste servicii se adresează tuturor pacienților care au nevoie de diverse intervenții chirurgicale realizate în condiții de siguranță maximă și cu aparatură de ultimă generație.

Medicii la care vă puteți programa pentru chirurgie generală sunt: Prof. Univ. Dr. Așchie Ion, Conf. Univ. Dr. Brașoveanu Vladislav, Ș.L. Dr. Ciufu Nicolae, Dr. Stamule Paris, Asis. Univ. Dr. Serac Gabriel, Dr. Ionescu Andrei Cristian, Dr. Vîncă Alina, Dr. Hrițcu Mihai, Dr. Vieru Alina, Dr. Gherghinoiu Mihai, Dr. Dogaru Iuliana, Ș.L. Dr. Oprea Dorel, Dr. Iyad Shahin, Asis. Univ. Dr. Chelaru Andrei și Dr. Clim Cristina.

Pentru ortopedie vă puteți programa la Dr. Rubeli Eugen și Dr. Cucu Toma și pentru urologie vă puteți adresa Ș.L. Dr. Dragomirișteanu Ion, Asis Univ. Dr. Azis Olgun, Dr. Vărgău Marian și Dr. Babu Laurențiu.

Pachetele de servicii pot fi accesate apelând numărul de telefon din recepție 0241 480 400 pentru a solicita o programare la unul dintre medicii de mai sus sau venind direct la recepția OCH pentru programare.

“Pachetele includ: intervenția chirurgicală respectivă; examen histo-patologic dacă e cazul; consultații și investigații preoperatorii necesare, cele din urmă putând fi: analize medicale de sânge, investigații imagistice (radiografie, ecografie, CT, RMN), investigații endoscopice (endoscopie digestivă superioară și inferioară), consult cardiologic, consult preanestezic și bineînțeles toate consulturile de specialitate de care pacientul are nevoie. De asemenea, pachetele includ și toate îngrijirile de care pacientul are nevoie în perioada postoperatorie: pansamente, consulturile postoperatorii, tratamentele și investigațiile imagistice necesare până la vindecarea sa”, a declarat despre noile servicii directorul executiv al Ovidius Clinical Hospital Ec. Adrian Mociu.

“Cel mai mare avantaj al acestor pachete este prețul accesibil țînând cont de faptul că nu se face absolut nici un rabat de la înaltul nivel al calității pe care o oferă spitalul privat Ovidius Clinical Hospital. Materialele chirurgicale folosite sunt de cea mai bună calitate iar pacienții au garanția și siguranța unui tratament complet în cele mai sigure condiții. Un alt avantaj este dat de faptul că în aceste pachete sunt incluse toate costurile, pacienții știind de la început cât au de achitat fără să se îngrijoreze de faptul că se mai adaugă alte costuri suplimentare neprevăzute. Este o campanie care se va desfășura pe parcursul a 3 luni urmând să stabilim în funcție de numărul solicitărilor dacă suplimentăm aceste locuri sau nu”, a mai adăugat directorul economic al Ovidius Clinical Hospital Ec. Virgiliu Pepi.

Pentru informații despre serviciile medicale OCH vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0241 480 400.

OCH a creat noile pachete pentru chirurgie, ortopedie și urologie pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților și pentru a le facilita accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Aceste servicii se adresează tuturor pacienților care au nevoie de diverse intervenții chirurgicale realizate în condiții de siguranță maximă și cu aparatură de ultimă generație.