close

Invitat special la ‘Cursul pentru Tratarea Obezității’: domnul Mircea Cazan, un pacient cu rezultate excepționale

2018-11-07

La "Cursul pentru Tratarea Obezității" ce a avut loc la Ovidius Clinical Hospital în luna noiembrie 2018, alături de participanți a fost îndrăgitul cântăreț de muzică grecească și de alte genuri domnul Mircea Cazan, care a împărtășit din experiența sa în calitate de pacient al spitalului.

Domnul Cazan este un pacient ce a obținut rezultate remarcabile, redobândindu-și sănătatea în urma unei intervenții specifice chirurgiei bariatrice, și anume intervenția ’Gastric Sleeve’ pentru micșorarea stomacului cu scopul reducerii greutății corporale.

Pacientul a ales Ovidius Clinical Hospital pentru intervenția de micșorare a stomacului, care a fost realizată în iunie 2016, având greutatea inițială de 142 kg, precum și o serie de probleme medicale asociate obezității, precum afecțiuni cardiace multiple, hipertensiune și dislipidemie.

La un an de la intervenția realizată la OCH, domnul Cazan a ajuns la greutatea de 89 kg, perioadă în care și-a conturat un stil de viață sănătos, cu o alimentație corectă și cu activitate fizică în fiecare zi, mersul pe bicicletă și la sala de forță fiind printre favorite.

"Am 51 ani dar mă simt ca la 15...", mărturisește domnia sa despre schimbarea majoră pe care a ales să o facă, odată cu intervenția chirurgicală pentru tratarea obezității realizată la Ovidius Clinical Hospital.

Vă invităm să participați la "Cursul pentru Tratarea Obezității", ce va avea loc în data de 18 Septembrie 2021, ora 11.00 la OCH. Prezența la curs a pacienților este gratuită și se realizează doar pe bază de înscriere telefonică la număr de telefon 0241 480 400. 

Prezența în sala de curs este limitată la 20 de participanți cu asigurarea distanțării fizice între scaune. Totodată, aerul din sala de curs este sterilizat prin utilizarea unei lămpi UV ce oferă acoperire pentru întreaga suprafață a sălii și toate persoanele prezente în sală vor purta mască de protecție pe toată durata cursului.

Participanții la eveniment vor primi un voucher cadou pentru o consultație inițială gratuită la echipa medicală de chirurgie bariatrică, de la care vor putea afla mai multe informații despre ce înseamnă tratamentul chirurgical al obezității și despre redobândirea greutății corporale optime.