close

Pregătirea continuă asigură succesul echipei medicale de kinetoterapie OCH

2018-10-02

La Congresul Național de Fizioterapie, desfășurat la Timișoara în 28–29 septembrie 2018 a participat echipa de fizioterapie din cadrul bazei de tratament a spitalului, formată din Dănuț Drugă, Andrei Cioranu și Mihai Molnar.

Specialiștii în fiziokinetoterapie au deprins noi tehnici specializate în domeniul balneofizioterapiei, au studiat despre recuperarea post-operatorie, reabilitarea pacienților cu afecțiuni congenitale, aplicarea terapiilor manual-posturale, precum și despre multe alte teme de interes pentru specialiștii în recuperare și reabilitare medicală.

Ovidius Clinical Hospital oferă pacienților tratamente și programe specializate, ultramoderne, de reabilitare medicală, în cadrul bazei de tratament și recuperare, dotată la cele mai înalte standarde de performanță tehnologică.

Pentru informații și programări, sunați la nr de telefon 0241 480 400.

Personalul medical specializat coordonează activitățile de recuperare medicală în cadrul bazinului de hidrokinetoterapie, în sala de kinetoterapie (dotată cu aparatură de ultimă generație) și de fizioterapie, unde se pot efectua toata gama de proceduri specifice.