close

Prof. Dr. Ion Așchie, noul șef al secției chirurgie din cadrul Ovidius Clinical Hospital

2017-12-16

Profesorul Universitar Dr. Ion Așchie, personalitate marcantă a medicinei constănțene, este, începând din luna decembrie 2017, medicul șef al secției de specialități chirurgicale din cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital. Reputatul medic preia conducerea acestei secții, după ce, timp de peste 25 de ani, a condus una dintre secțiile de elită ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

„Suntem mai mult decât onorați de faptul că domnul profesor Aschie a ales sa își continue activitatea chirurgicală în exclusivitate la OCH. Faptul că domnia sa a acceptat să preia șefia secției  chirurgie din cadrul spitalului nostru reprezintă, atât pentru noi cât și pentru pacienții noștri, o garanție a siguranței actului chirurgical și a comportamentului ireproșabil în fața suferinței pacientului. Ovidius Clinical Hospital are ca misiune excelență în îngrijirea pacienților, misiune care este îndeplinită atât printr-un act medical de o calitate deosebită, cât și prin creșterea echipei medicale alături de personalități importante din lumea medicală actuală, așa cum este Prof. Dr. Așchie”, menționează Ș.L. Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală, fondator al Ovidius Clinical Hospital.

Prof. Dr. Ion Așchie, doctor în științe medicale, are o experiență profesională remarcabilă în tratamentul afecțiunilor specifice chirurgiei generale și, în special, în diagnosticul și tratamentul chirurgical al afecțiunilor oncologice.