close

Cupa de Tenis Samtronic Ovidius Clinical Hospital, desfășurată în septembrie, la Mamaia

2017-08-30

Turneul De Tenis “Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital” se va desfășura în perioada 2–6 septembrie 2017 în stațiunea Mamaia din Constanța, unde peste 100 de tenismeni cu vârste între 10–16 ani sunt înscriși pe tabloul turneului și vor juca pentru primele locuri în competiție la categoria feminin și masculin.

Tenismenii vor juca pe zgură, în cadrul Complexului Sportiv Samtronic din Mamaia, baza Neptun, ce cuprinde 10 terenuri de tenis în aer liber. Turneul de tenis din Mamaia se află la a doua ediție, prima având loc în luna iulie 2017. Organizatorii doresc să se implice în activitatea sportivă din regiune, oferind oportunități de afirmare pentru tinerii jucători de tenis.

Sportivii participanți se bucură de sprijinul sponsorului principal, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a-i în sprijini cariera sportivă.

Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate, cu personal pregătit să intervină dacă tenismenii suferă ușoare accidentări.

Sponsorii turneului vor susține tenismenii, oferindu-le facilități, produse și servicii care să le sprijine activitatea sportivă pe perioada desfășurării evenimentului.  

Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina turneului de tenis.

Vizitați pagina de Facebook a turneului pentru a urmări știri despre competiție și fotografii cu sportivii.