close

Ovidius Clinical Hospital susține absolvenții Facultății de Medicină

2017-07-03

Ovidius Clinical Hospital susține viitorii medici, proaspăt absolvenți ai Facultății de Medicină din cadrul Universității ‘Ovidius’ Constanța, promoția 2017. În cadrul ceremoniei de absolvire desfășurate în data de 27 iunie în Piața Ovidiu, peste 300 de absolvenți din 16 naționalități s-au bucurat de momente emoționante alături de cadrele didactice care i-au pregătit pentru profesia de medic, și alături de familie și prieteni, festivitatea numărând peste 2.000 de participanți.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Facultății de Medicină, cu susținerea conducerii Universității ‘Ovidius’ Constanța, având o organizare deosebită ce a urmat un concept al centrelor universitare cu tradiție, pentru crearea unei atmosfere academice într-un spațiu reprezentativ al orașului.

Ovidius Clinical Hospital participă la educația viitorilor medici încă din timpul facultății, oferindu-le studenților acces la resursele educaționale ale spitalului, și la un mediu de lucru profesionist în domeniul medical și chirurgical. Medicii specialiști OCH susțin frecvent în cadrul spitalului cursuri de instruire a studenților prin intermediul asociațiilor studențești, unde învață despre practica medicală și despre aspectele esențiale ale medicinei.