close

Ovidius Clinical Hospital susține tinerii sportivi la Turneul de Tenis

2017-07-03

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiune, susține tinerii sportivi în cadrul Turneului de Tenis ‘Cupa de Vară Samtronic – Terrabisco’ Mamaia 2017.

Pe tabloul turneului sunt înscriși 139 de tenismeni cu vârste între 8-18 ani din România și din alte țări, și vor juca pentru cupă în perioada 1-5 iulie, la categoria feminin și masculin, în cadrul complexului cu 10 terenuri de tenis din Mamaia.

Sportivii participanți se bucură de sprijinul sponsorilor, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a le sprijini cariera sportivă.

Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate. Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina web a turneului de tenis.

Ovidius Clinical Hospital oferă tratament personalizat fiecărui pacient în funcție de vârstă și afecțiune, în cadrul bazei de tratament și recuperare medicală ultramodernă, având personal dedicat nevoilor și siguranței pacienților.