close

Conferința regională a medicilor de familie

2017-06-20

O echipă de medici din cadrul Ovidius Clinical Hospital a participat la Conferința regională a medicilor de familie, susținută în zilele de 1-2 iunie la Tulcea, unde peste 120 de medici participanți au beneficiat de informații importante din domeniul medical.

Conferința a avut ca scop aprofundarea cunoștințelor în domeniul tehnicilor moderne de abordare a pacientului cu probleme medicale și chirurgicale, în cele mai sigure condiții de diagnostic și tratament.

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiunea de sud-est a țării, a fost reprezentat în cadrul conferinței de către medici specialiști ce au abordat teme diverse, precum:

  • Dr. Mociu Stelian – medic primar Anestezie și Terapie Intensivă – "Camerele implantabile, o nouă abordare în administrarea chimioterapiei";
  • Dr. Mocanu Carmen – medic specialist chirurgie ORL – "Cancerele ORL, puncte esențiale";
  • Asist. Univ. Dr. Serac Gabriel – medic primar chirurgie generală (chirurgie bariatrică) – "Chirurgia obezității, o nouă șansă la viață";
  • Ș. L. Dr. Farcaș Cristina – medic specialist medicină internă-homeopatie – "Nanomedicina imunologică, abord terapeutic complementar al bolilor cronice";
  • Dr. Caraivan Raluca – medic specialist gastroenterologie – "Actualități în infecția cu Helicobacter Pylori".

Medicii participanți la simpozion au beneficiat de prezentări cu informații complexe și cu studii de caz, și au dezbătut subiecte de interes, importante în tratamentul medical modern al pacientului. 

Conferința la care a participat echipa medicală din cadrul Ovidius Clinical Hospital s-a bucurat de prezența unui număr ridicat de medici din regiune, care și-au dezvoltat cunoștințele în domeniul tehnicilor medicale moderne ce sprijină recuperarea pacientului.