close

Ovidius Clinical Hospital invită elevii la ‘Școala Altfel’, sesiunea 2017

2017-04-18

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiune, susține educația tinerilor elevi și studenți, oferindu-le o varietate de opțiuni pentru a descoperi ce înseamnă practica medicală la cel mai înalte standarde.

În cadrul perioadei de activități extra-școlare ‘Școala Altfel’, sesiunea 2017, Ovidius Clinical Hospital își deschide porțile pentru grupe de elevi ce doresc să învețe de la o echipă medicală de top ce înseamnă profesia de medic, care sunt responsabilitățile și cunoștințele care vin odată cu această meserie, precum și efortul susținut al medicilor de a le oferi pacienților cele mai bune servicii medicale și chirurgicale.

Pasiunea pentru învățare și perfecționare continuă, precum și lucrul cu tehnologie de ultimă generație care oferă precizie de diagnostic în cadrul investigațiilor și în timpul intervențiilor chirurgicale, îi vor atrage pe tinerii elevi pasionați de știință și de tehnologiile medicale ale viitorului, care vor vizita toate departamentele spitalului, însoțiți de o echipă medicală dornică să le explice mai multe despre domeniul medical.

OCH dorește să sprijine decizia elevilor în formarea lor profesională spre domeniul vast al medicinei, și să susțină în mod activ educația viitorilor medici oferindu-le acces la un spital privat de renume, unde performanța este întâlnită cu fiecare act medical.

Inovația și perfomanța sunt regăsite zi de zi în sălile de operație din cadrul spitalului, unde au loc intervenții chirurgicale standard și premiere medicale pentru regiunea de sud-est a țării, realizate de o echipă medicală recunoscută pentru performanță medicală.

Ovidius Clinical Hospital – cel mai mare și modern spital privat din regiune

Pentru a înscrie o grupă de 15-25 de elevi la programul ‘Școala Altfel’ cu OCH, vă rugăm să solicitați programare la numărul de telefon 0724 294 644, în perioada aprilie-mai 2017.