close

Simpozionul ‘Actualități în Patologie Rinosinusală’

2016-11-01

În cadrul Ovidius Clinical Hospital, s-a desfășurat în data de 7 octombrie un simpozion la care au participat peste 60 de medici, majoritatea fiind specializați în medicina de familie, dar și din alte specialități, ce a avut ca scop aprofundarea cunoștințelor practice în tratamentul afecțiunilor rindosinusale.

Medicii specialiști ce au susținut prezentări în cadrul simpozionului, Dr. Mocanu Carmen-medic specialist chirurgie ORL, Dr. Ciufu Carmen – medic primar radiologie și imagistică medicală, Dr. Mindea Ștefan – medic specialist neurochirurgie și Dr. Micu Raluca – medic specialist alergologie, au dezbătut subiecte de actualitate în domeniul patologiei rino-sinusale, precum ‘Tratamentul rinitei alergice’ și ‘Intervențiile chirurgicale rinosinusale’, printre altele.

Participanții la simpozion au beneficiat de prezentări cu informații complexe, ce au discutat subiecte de interes, cu studii de caz, importante în tratamentul patologiilor rinosinusale.

Simpozionul desfășurat în incinta Ovidius Clinical Hospital s-a bucurat de un real succes în rândul medicilor participanți, prezenți în număr mare la eveniment.