och-loader

4 proceduri pe zi timp de 10 zile în baza de tratament de la Ovidius Clinical Hospital, accesibile doar cu biletul de trimitere

În perioada imediat următoare, persoanele care își doresc să facă un tratament în baza de „Recuperare și Reabilitare medicală” din cadrul Ovidius Clinical Hospital pot beneficia de  consult gratuit și 4 proceduri electrice pe zi timp de 10 zile cu biletul de trimitere de la medicul de familie către această specialitate.

Laboratorul de recuperare-reabilitare medicală al OCH cuprinde ca element central bazinul de hidrokinetoterapie, însotit de sala de kinetoterapie cu aparatură de ultimă generație și sălile de fizioterapie unde se poate efectua toata gama de proceduri specifice. Programele de hidrokinetoterapie sunt individualizate pentru fiecare pacient, fiind coordonate permanent de kinetoterapeut.

Pentru a beneficia de oferta, aveți nevoie de bilet de trimitere către recuperare și reabilitare medicală și cardul de sănătate.

Programări la: 0241.480.400 și 0241.480.401

Laboratorul de recuperare-reabilitare medicală al OCH cuprinde ca element central bazinul de hidrokinetoterapie, însotit de sala de kinetoterapie cu aparatură de ultimă generație și sălile de fizioterapie unde se poate efectua toata gama de proceduri specifice.