och-loader

Ovidius Clinical Hospital rămâne deschis 24/7 în perioada carantinei orașului Constanța

2020-11-20

Începând cu data de 20 noiembrie 2020 intră în vigoare decizia privind instituirea carantinei zonale pentru orașul Constanța.

În aceste condiții, spitalul Ovidius Clinical Hospital rămâne în continuare deschis, asigurând servicii medicale în regim ambulatoriu, de internare de zi și internare continuă atât pentru pacienții programați cât și pentru cei cu afecțiuni urgente.

Și în aceste zile, când situația epidemiologică este deosebită, pacienții pot ajunge la OCH, fără nici un fel de problemă, completând declarația atașată sau puteți să o scrieți de mână dacă nu aveți posibilitatea de a o tipări cu nume și prenume, data nașterii, domiciliul/reședința, motivul deplasării, adresa la care se deplasează, data completării și semnătura. Pentru a nu exista nici o nelămurire vă informăm că la motivul deplasării se va completa cu: Asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță.

La OCH, standardele de siguranță rămân în continuare foarte ridicate, fără să facem nici un rabat de la calitatea serviciilor și a materialelor utilizate. Personalul medical își continuă activitatea la fel ca până acum, punând sănătatea pacienților pe primul plan.

În acestă perioadă deosebită, când riscul de imbolnăvire este foarte ridicat, este important să știți că spitalul Ovidius Clinical Hospital depune toate eforturile pentru a păstra un mediu sigur în care vă puteți diagnostica și trata pentru problemele de sănătate pe care le aveți!

Pentru programări, puteți suna la numărul de telefon 0241 480 400.