och-loader

Medic nou în specialitatea gastroenterologie la OCH: Dr. Maria Elisabeta Florea

2020-08-31

Din 1 septembrie 2020, echipa departamentului de gastroenterologie a Ovidius Clinical Hospital se mărește și îi urează bun venit Dr. Maria Elisabeta Florea, medic specialist gastroenterologie, care se alătură echipei pentru a oferi consultații și pentru a face investigații de endoscopie superioară și inferioară în scop diagnostic și therapeutic, atât în cadrul Spitalului OCH cât și a Policlinicii OCH Constanța.

După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, ca șefă de promoție, în timpul rezidențiatului și după ce a devenit medic specialist a urmat stagii de pregătire și perfecționare atât în țară, cât și în străinătate. Dintre spitalele în care s-a perfecționat menționăm King’s College Hospital, Londra, UK; Presence Saint Joseph Hospital, Chicago, USA; Swedish Edmonds Hospital, Edmonds, Washington.

În toată această perioadă și-a dezvoltat abilitățile analitice și interpretative, a participat la numeroase manifestări științifice având o fire deschisă spre nou, mereu gata de noi provocări. Fiind un coechipier entuziast și cu un dezvoltat spirit de echipă, a acceptat și provocarea de a se alătura echipei OCH și de a trata pacienții noștri cu același devotament și profesionalism ca și în alte centre unde a colaborat.

Dr. Maria Elisabeta Florea va oferi consultații atât în spitalul Ovidius Clinical Hospital cât și în cadrul Policlinicii OCH Constanța.

Pentru programări vă rugăm să apelați 0241.480.400.