och-loader

În Policlinica OCH, poți scăpa de acnee, pete și riduri fine prin peeling chimic

2019-06-27

Te supără acneea, petele sau ridurile fine? Peelingul chimic poate fi soluția perfectă pentru tine. Acest tratament dermatologic este destinat combaterii mai multor afecțiuni cutanate care efectiv șterg anii de pe fața ta.

Cum așa?

Peelingul îmbunătățește aspectul și textura pielii, decolorează petele inestetice și uniformizează nuanța pielii, ameliorează cicatricile post-acnee și reduce semnificativ dimensiunea porilor. Pentru un rezultat optim, medicul dermatolog folosește un anumit tip de acid adaptat fiecărei afecțiuni în parte pentru a obține cel mai bun rezultat terapeutic.

Dr. Mihaela Radu, medic specialist dermatolog în cadrul Policlinicii Ovidius Clinical Hospital din Constanța, ne dă mai multe detalii:

„Peelingul chimic se adresează atât persoanelor de sex feminin cât și bărbaților care se confruntă cu diverse probleme dermatologice. Înaintea primei ședințe de peeling chimic, este necesară o consultație dermatologică pentru a stabili ce tip de peeling este necesar și pentru a verifica dacă există contraindicații pentru această procedură. De asemenea, pacientul primește informații utile în legătură cu pregătirea pielii înainte de peeling, detalii despre procedura în sine, dar și sfaturi utile pentru menținerea rezultatelor pe termen lung.

În general, o ședință de peeling nu durează mai mult de 15 minute dar de regulă, sunt necesare mai multe ședințe spațiate la 10-14 zile pentru a obține rezultatul dorit.”

Această procedură este folosită deja în întreaga lume de mai multă vreme și este recomandată nu numai pacienților cu afecțiuni cutanate, dar și celor care doresc să își imbunătățească aspectul general al tenului. Prin peeling chimic tenul devine mai luminos, catifelat, iar ridurile fine sunt reduse substanțial.  

„Putem vindeca acneea, putem ameliora și estompa cicatricile postacnee iar fața pătată (melasma) poate dispărea împreuna cu ridurile fine.”

„Atât timp cât pacientul urmează indicațiile medicului, intervalul de efectuare a ședințelor de peeling și numărul lor, putem cu siguranță să obținem rezultate spectaculoase. Putem vindeca acneea, putem ameliora și estompa cicatricile postacnee iar fața pătată (melasma) poate dispărea împreuna cu ridurile fine. Chiar și după prima ședință de peeling chimic, pacientul pleacă acasă cu o față mai fină, mai luminoasă și o senzație minunată de reîmprospătare a tenului”, a precizat Dr. Radu.

Medicii dermatologi care efectuează peeling chimic au la bază o pregătire temeinică asupra acestei proceduri: cursuri, specializări sau workshop-uri unde sunt antrenați pentru a oferi pacienților un act medical deosebit.

Ei bine, în Constanța, în Policlinica OCH găsiți medici dermatologi cu o vastă experiență în peelingul chimic care cunosc indicațiile și contraindicațiile acestuia, știu să adapteze tipul de acid în funcție de problemele tenului și folosesc produse profesionale de foarte bună calitate garantându-va rezultate bune încă de la prima ședință.