close

Dr. Ragea Andrei Ionuț, medic specialist gastroenterologie se alătură echipei de gastroenterologie a spitalului Ovidius Clinical Hospital

2022-03-30

Dr. Ragea Andrei, medic specialist gastroenterologie, este noul medic ce vine să completeze echipa de gastroenterologie din cadrul Laboratorului de endoscopie digestivă diagnostică și terapeutică din spitalul Ovidius Clinical Hospital.


Dr. Ragea, are experiență în manevre endoscopice diagnostice dar și terapeutice, endoscopii digestive superioare diagnostice și terapeutice, colonoscopii diagnostice și terapeutice, realizarea tehnicii minim invazive ERCP, precum și în montarea stenturilor expandabile esofagiene. Aceste manevre și investigații sunt necesare pentru a trata sau pentru a diagnostica numeroase patologii gastrointestinale precum: icter mecanic obstructiv, pancreatite acute sau cronice de cauză litiazică, tumori pancreatice ce cauzează obstrucție biliară și icter, boală de reflux gastro-esofagian, hernie hiatală, screeningul cancerului de colon și rect și multe altele.


Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar ce asigură realizarea acestor proceduri și investigații în cele mai moderne condiții, punând la dispoziția medicilor aparatură ultramodernă și echipamente de ultimă generație pentru un tratament complet și un diagnostic precis.

Pentru informații și programări sunați la 0241 480 400.