• 16.10.2019

  Dr. Călin Cosmin, medic primar cardiolog, oferă consultații la Ovidius Clinical Hospital începând cu luna octombrie 2019

  Dr. Călin Cosmin, medic primar cardiolog, Doctor în științe medicale Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. CC Iliescu”

   

  Dr. Călin Cosmin, medic primar cardiolog cu peste 15 ani de experiență în specialitate în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. CC Iliescu” oferă consultații la Ovidius Clinical Hospital începând cu luna octombrie 2019.

  Este doctor în științe medicale și asistent universitar la Catedra de Cardiologie Fundeni, UMF Carol Davila. Experiența acumulată în cei peste 15 ani de muncă în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. CC Iliescu” în evaluarea pacienților cu patologie cardiacă complexă, pacienți operați cardiac, cu implanturi de dispozitive medicale (pacemaker, terapie de resincronizare cardiacă, proteze valvulare, revascularizări miocardice și periferice) îi oferă posibilitatea de a aplica aceste evaluări cardiologice și pentru pacienții de la Ovidius Clinical Hospital.

  Este membru al Societății Române de Cardiologie, membru al Societății Europene de Cardiologie și al Grupului de Lucru de Ecocardiografie al SRC.

   

  Informații și programări la telefon 0241 480 400.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.