• 30.09.2019

  Nou! Ureterorenoscopie flexibilă cu laser la Ovidius Clinical Hospital

  Începând cu luna septembrie 2019, Ovidius Clinical Hospital din Constanța a achiziționat un ureterorenoscop flexibil care poate fi folosit în îndepărtarea pietrelor la rinichi fără nicio tăietură.

  Doar la OCH echipa de medici foarte bine pregătiți, având aparatură performantă poate face față oricărui tip de diagnostic de litiază renală pe care o pot rezolva cu cele mai noi și performante metode: NLP, ureteroscopia rigidă și ureterorenoscopia flexibilă.

  Ureterorenoscopul flexibil este folosit într-o intervenție endoscopică, deci abordul se face prin orificiile naturale ale organismului.

  Împreună cu laserul, aparatul este folosit pentru fragmentarea și extragerea calculilor renali fără incizie, cu maxim de beneficii pentru pacient, fără durere și cu posibilitatea de externare a pacientului în 24 de ore.

  O altă întrebuințare a acestui echipament este și de cauterizare a tumorilor mici ale căii urinare. Există mai multe setări ale aparatului laser care permit fragmentarea în bucăți mai mari sau mai mici. Indicația utilizării unei metode sau alta o face însă diagnosticul.

  Orice tip de litiază poate fi tratată la Ovidius Clinical Hospital, fiind singurul spital privat din Dobrogea care oferă posibilitatea pacienților de a trata litiaza urinară prin ureterorenoscopia flexibilă cu laser, ureteroscopia semirigidă, NLP. 

  Dacă aveți suspiciuni de litiază renală adresați-vă cu încredere medicilor din Ovidius Clinical Hospital, doar aici puteți găsi soluția pentru orice tip de diagnostic de litiază renală (pietre la rinichi).

   

  Informații și programări la telefon 0241 480 400. 

   

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.