• 22.05.2019

  Târgul de educație și prevenție în sănătate la Ovidius Clinical Hospital

  Asociația OCH  împreună cu Alprevia și spitalul Ovidius Clinical Hospital continuă seria de lansări de evenimente inedite și organizează în cadru programului Săptămâna Altfel în perioada 27-31 mai 2019 Târgul de educație și prevenție în sănătate. Evenimentul se va desfășura în parcarea spitalului Ovidius Clinical Hospital începând cu ora 8.30 până la ora 16.30.

  Consecvenți devizei noastre “Mai mult decât chirurgie” am decis să oferim comunității primul târg dedicat prevenției în sănătate.

  Cu ajutorul modelelor gonflabile educationale prezentate în avanpremieră la deschiderea Policlinicii OCH din strada Flămânda, vizitatorii pot învăța despre diferitele structuri și despre funcțiile organelor prezentate, pot observa exemple de traume și boli și vor primi informații despre cum se pot reduce la maxim factorii de risc aferenți celor mai frecvente afecțiuni.

  Afecțiunile sunt explicate pe înțelesul tuturor, constituind o reală formă de educație pentru sănătate, concomitent cu lecția de anatomie oferită la scară largă. Toti elevii participanți vor avea parte de multe surprize și după ce vor parcurge întreg circuitul de explorare și învățare vor avea parte de o experiență interactivă care va îi va implica direct și sperăm să îi învețe că întotdeauna e mai bine să previi decât să tratezi.

   

  Participarea la acest eveniment se face într-un cadru organizat, doar în baza programărilor prealabile de către cadrele didactice la numărul de telefon 0724.294.644. Echipa OCH vă așteaptă cu drag.  

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.