• 02.10.2018

  Pregătirea continuă asigură succesul echipei medicale de kinetoterapie OCH

  La Congresul Național de Fizioterapie, desfășurat la Timișoara în 28-29 septembrie 2018 a participat echipa de fizioterapie din cadrul bazei de tratament a spitalului, formată din Dănuț Drugă, Andrei Cioranu și Mihai Molnar.

  Specialiștii în fiziokinetoterapie au deprins noi tehnici specializate în domeniul balneofizioterapiei, au studiat despre recuperarea post-operatorie, reabilitarea pacienților cu afecțiuni congenitale, aplicarea terapiilor manual-posturale, precum și despre multe alte teme de interes pentru specialiștii în recuperare și reabilitare medicală.

   

  Ovidius Clinical Hospital oferă pacienților tratamente și programe specializate, ultramoderne, de reabilitare medicală, în cadrul bazei de tratament și recuperare, dotată la cele mai înalte standarde de performanță tehnologică.

  Personalul medical specializat coordonează activitățile de recuperare medicală în cadrul bazinului de hidrokinetoterapie, în sala de kinetoterapie (dotată cu aparatură de ultimă generaţie) şi de fizioterapie, unde se pot efectua toata gama de proceduri specifice.

  Pentru mai multe informații despre departament, accesați Recuperare și Reabilitare Medicală.


  Pentru informații și programări, sunați la nr de telefon 0241 480400.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.