• 18.04.2018

  ‘Cupa de Tenis Samtronic - Ovidius Clinical Hospital’ dă startul noului sezon

  ‘Cupa de Tenis Samtronic - Ovidius Clinical Hospital’ dă startul noului sezon de competiții la Constanța pentru anul 2018.

  La turneu vor juca 120 de tenismeni cu vârste între 10-16 ani la categoria masculin și feminin, în perioada 21-25 aprilie în cadrul complexului de tenis Samtronic din Mamaia, ce cuprinde 10 terenuri de tenis în aer liber. Competiția se află la cea de-a patra ediție și sunt așteptate noi competiții pentru anul 2018.

  Jucătorii se bucură de sprijinul sponsorului principal, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a le sprijini cariera sportivă.

  Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate pentru ușoare accidentări.

  Competiția se bucură de sprijinul sponsorilor, care le oferă jucătorilor facilități, produse și servicii care să le sprijine activitatea sportivă pe perioada desfășurării turneului.

  Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina turneului de tenis: http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/6202

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.