• 15.03.2018

  Ovidius Clinical Hospital își deschide porțile pentru elevi la programul ‘Școala Altfel’ 2018

  Ovidius Clinical Hospital sprijină educația elevilor și studenților, implicându-se în programe educaționale care prezintă participanților ce presupune actul medical realizat la standarde europene.

  În cadrul programului de activități extra-curriculare ‘Școala Altfel 2018’, Ovidius Clinical Hospital invită grupe de elevi ce doresc să învețe de la echipa medicală OCH despre profesia de medic, precum și responsabilitățile și dedicarea pe care un viitor medic trebuie să și-o cultive din timpul școlii. Medici din diverse specialități, precum și chirurgi vor prezenta elevilor cum își desfășoară activitatea de zi cu zi cel mai mare spital privat din regiune, care oferă pacienților săi servicii medicale și chirurgicale la cele mai înalte standarde.

  OCH aduce pacienților tehnologie de ultimă generație, cu dotări medicale de top, similare centrelor medicale recunoscute din Europa, pentru a oferi pacienților săi cea mai bună experiență în spital. Tinerii elevi și studenți au astfel ocazia de a cunoaște îndeaproape meseria de medic și activitățile zilnice pe care le desfășoară un medic pentru a se asigura că pacientul este îngrijit în cele mai bune condiții.

  Performanța este întâlnită cu fiecare act medical, iar inovația se regăsește zilnic în sălile de operație ale spitalului, unde medicii realizează intervenții chirurgicale clasice și minim invazive, precum și premiere medicale pentru regiunea de sud-est a țării.

   

  Pentru a înscrie o grupă de 15-25 de elevi la programul ‘Școala Altfel’ cu OCH, vă rugăm să solicitați programare la numărul de telefon 0724 294 644, în perioada aprilie-mai 2018.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.