• 03.07.2017

  Ovidius Clinical Hospital susține tinerii sportivi la Turneul de Tenis

  Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiune, susține tinerii sportivi în cadrul Turneului de Tenis ‘Cupa de Vară Samtronic – Terrabisco’ Mamaia 2017.

  Pe tabloul turneului sunt înscriși 139 de tenismeni cu vârste între 8-18 ani din România și din alte țări, și vor juca pentru cupă în perioada 1-5 iulie, la categoria feminin și masculin, în cadrul complexului cu 10 terenuri de tenis din Mamaia.

  Sportivii participanți se bucură de sprijinul sponsorilor, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a le sprijini cariera sportivă.

  Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate.

  Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina turneului de tenis: http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/5789

  Ovidius Clinical Hospital oferă tratament personalizat fiecărui pacient în funcție de vârstă și afecțiune, în cadrul bazei de tratament și recuperare medicală ultramodernă, având personal dedicat nevoilor și siguranței pacienților. 

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.