• 28.07.2016

  Noutăți la OCH! Costuri acoperite integral cu partenerul NN

  Începând cu acest an, serviciile de spitalizare şi intervenţie chirurgicală oferite de spitalul nostru sunt mai accesibile cu asigurarea de sănătate oferită de partenerul nostru, NN Asigurări.

  Oricând ar apărea o problemă medicală care presupune spitalizare sau intervenţie chirurgicală că urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor, asigurarea de sănătate NN face accesibilă îngrijirea la cele mai moderne şi sigure standarde medicale, în cadrul Ovidius Clinical Hospital costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, în limita a 100.000 lei pe an.

   

  Beneficiile asigurării de Sănătate NN:

   

  - Acces la spitalul Ovidius Clinical Hospital: Aveţi acces rapid în unele dintre cele mai bune spitale private din ţară

  - Decontare directă între spitalul nostru şi NN: Dacă alegeţi să fiţi tratat în cadrul Ovidius Clinical Hospital, nu trebuie să plătiţi nimic direct, atâta timp cât cheltuielile nu depăşesc costurile acceptate şi aprobate. Decontarea directă între NN şi Ovidius Clinical Hospital vă uşurează nu numai plata efectivă, ci şi tot ce ţine de actele şi facturile medicale.

  - Lipsa de birocraţie, pacientul nu completează formulare pentru utilizarea serviciilor medicale: E suficient să sunaţi la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale, iar dacă alegeţi să fiţi tratat în spitalul nostru, NN va avea grijă de toate hârtiile necesare plăţii către spital.

  - Acoperirea este flexibilă, în funcţie de nevoie: Pentru că nevoia de protecţie diferă de la o persoană la altă, asigurarea de sănătate NN este foarte flexibilă. De aceea protecţia are două forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente şi îmbolnăviri.

  - Deductibilitate fiscală: Asigurarea de sănătate este deductibilă la calculul impozitului pe veniturile din salarii, în limita echivalentului în lei a sumei de 400 euro/an.

  - Discount pentru mai mult de doi asiguraţi: Se acordă pentru asigurările cu mai multe persoane, începând de la 2 persoane incluse pe aceeaşi asigurare. Discountul se calculează în funcţie de numărul de persoane asigurate şi se scade din prima totală anualizată, adică suma totală plătită pe an, indiferent de frecvenţa, pentru toate persoanele asigurate.

  - Suport medical 24/7/365: 021 9464 este numărul de telefon la care asiguratul poate sună la orice oră. Îi va răspunde un specialist medical care poate ajută cu sfaturi sau răspunsuri la întrebări, legate de asigurarea de sănătate, precum şi de activarea serviciilor medicale, în cazul în care este nevoie de spitalizare sau intervenţie chirurgicală.

  - Administrare simplă: se poate face gratuit, 24/24, pe NNdirect.ro. Acolo asiguratul poate vedea oricând situaţia plăţilor, a acoperirilor sale şi ale familiei şi poate efectua plata online fără comision. Există de asemenea şi alte modalităţi de plata, descrise pe siteul NN 

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.