och-loader

Medici

Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu

Scurtă prezentare

Profesor Universitar Dr. Elvira Craiu, medic primar cardiologie, doctor în științe medicale, își desfășoară activitatea în cadrul secției de cardiologie Ovidius Clinical Hospital.


Prof. dr. Elvira Craiu realizează diagnosticarea și indicarea tratamentelor pentru pacienții cu afecțiuni din sfera fiziologiei și a patologiei inimii și a bolilor de sânge, pentru care utilizează metode specifice de diagnostic, precum electrocardiograma, ecocardiografia, ecografia vasculară, testul de efort, angiografia CT, calcium scoring CT, scintigrafia cardiacă SPECT și monitorizarea tip HOLTER pentru TA și EKG. Experiența profesională de peste 30 de ani în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiologice prin tehnici medicale specializate este completată de specializarea continuă prin participarea la numeroase cursuri și conferințe, iar calitatea de profesor universitar în cadrul Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța asigură continuitate în practicile medicale de top realizate de către Dr. Craiu, în rândul noilor generații de medici.


Este membru al Colegiului Medicilor din România, al Societății Române de Cardiologie și președintele comisiei de Cardiologie din cadrul Comisiei Naţionale pentru coordonarea comisiilor de specialitate ale Ministerului Sănătăţii, și participă în mod frecvent la cursuri în Statele Unite ale Americii, în centre medicale și universitare din Europa și din România pentru a se perfecționa în domeniul cardiologiei, pentru care este deseori invitată să susțină pregătirea medicilor participanți la cursuri. 

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital