och-loader

Medici

Ș.L. Dr. Crăciunaș Sorin Constantin

Scurtă prezentare

Dr. Crăciunaş Constantin Sorin este medic primar neurochirurg specializat în neurochirurgie spinală. Medicul a realizat stagii de supraspecializare în neurochirurgie, neuroștiințe și în chirurgie spinală în centre medicale recunoscute din Franța, Statele Unite și Canada, și își asigură specializarea continuă prin participarea frecventă la zeci de congrese naționale și internaționale din domeniul neurochirurgiei.
Este membru al Societăților Științifice Internaționale și a publicat zeci de lucrări științifice importante în domeniul neurochirurgiei cu focus in chirurgia coloanei vertebrale în jurnale medicale internaționale de referință, pentru aprofundarea expertizei sale în chirurgia spinală.

Dr. Crăciunaș realizează anual peste 600 de intervenții chirurgicale pentru patologia vertebromedulară, având peste 15 ani de experiență medicală. Medicul are expertiză în realizarea tuturor intervențiilor chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale, de la procedee miniminvazive pentru hernia de disc lombară sau cervicală şi vertebroplastii, până la cele mai complexe procedee de stabilizare a coloanei pentru traumatisme sau tumori.

Patologiile din sfera chirurgiei spinale abordate de către Dr. Crăciunaș Sorin cuprind patologia oncologică, patologia degenerativă a coloanei, traumatismele coloanei, precum și patologia nervilor periferici.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital