close

Echipa de medici oftalmologi ai Policlinicii OCH s-a mărit

2022-10-18

Dr. Andreea Luminița Rujan, medic specialist oftalmolog, își pune din această toamnă experiența medicală la dispoziția pacienților Policlinicii OCH Constanța.

Absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Ovidius” Constanța, dr. Rujan și-a definitivat cunoștințele în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Are competențe în specializarea oftalmologie și cunoștințe practice și teoretice în chirurgia cataractei și cea oculo-plastică.

Este medic în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, consultă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, iar printre pacienții săi se numără adulți, dar și copii.

În cadrul Policlinicii OCH Constanța, consultul oftalmologic se realizează cu ajutorul unei aparaturi de top, iar diagnosticul și monitorizarea afecțiunilor oculare se fac cu profesionalism. Dr. Rujan aduce cu sine experiența sa medicală, abilitățile excelente de comunicare cu pacienții și dăruirea pentru specialitatea care are grijă de cel mai prețuit simț al omului, vederea. 

Programări la telefon 0241.480.400.