och-loader

Dr. Nicolae Mihai Horia, medic primar ortopedie-traumatologie se alătură echipei Ovidius Clinical Hospital

2019-11-01

Absolvent al Facultății de Medicină din București, promoția 1978, Dr. Nicolae Mihai Horia practică meseria de medic ortoped cu dedicație și dăruire pentru pacienții săi de peste 42 de ani, fiind mereu în tendințe cu ultimele inovații în domeniul ortopediei.

În premieră pentru județul Constanța împreună cu echipa de la SOTRM Eforie Sud a realizat prima endoprotezare totală de șold în anul 1992, iar până în prezent în decursul carierei sale a efectuat peste 10.000 de intervenții chirurgicale și a montat peste 1.500 de proteze de șold și de genunchi.

Din cei 42 de ani de carieră, 27 de ani a fost șef de secție la SOTRM Eforie Sud și apoi la Spitalul Municipal din Mangalia.

Îi urăm un călduros bun venit în echipa spitalului Ovidius Clinical Hospital unde va oferi consultații pacienților pentru probleme ortopedice și unde împreună cu Dr. Cucu Toma va continua seria intervențiilor chirurgicale pe ortopedie, atât din cele uzuale, cât și din cele cu o dificultate ridicată. 

Pentru a vă programa la medicul ortoped Dr. Nicolae Mihai Horia, în cadrul Ovidius Clinical Hospital, vă rugăm să sunați la telefon 0241 480 400.