home picture

Informații generale


Cardul OCH cu Algoritm de prevenție personalizată – Alprevia, vă oferă examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate și acces prioritar la consultațiile, analizele și investigațiile necesare.

Cardul poate fi achiziționat la recepția Policlinicii OCH Constanța. Costă 200 de lei și include:

Examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate – consultația inițială cu Alprevia, Algoritmul de prevenție personalizată.

Consultația gratuită de reevaluare după efectuarea consulturilor, analizelor și investigațiilor, în interval de 60 zile de la prima consultație.

Reducere între 5 și 15% la serviciile medicale recomandate în cadrul examenelor de prevenție și evaluare a stării de sănătate. Lista detaliată a serviciilor poate fi consultată aici.Ce este Alprevia?


Alprevia - Algoritm de prevenție personalizată este un instrument de asistență computerizată a diagnosticului dedicat medicului de medicină primară pentru a-l sprijini în evaluarea și emiterea de recomandări preventive personalizate.Care este procesul?


În Alprevia se pot introduce peste 500 de variabile. Medicul colectează în timpul consultației datele specifice pacientului. La o apăsare de buton, în 30 secunde, sunt evaluate toate intersecțiile variabilelor introduse cu toate ghidurile de prevenție naționale, internaționale și dovezile științifice de ultimă oră. Alprevia realizează clasificarea în clase de risc pentru afecțiunile incluse, pe baza vârstei, sexului și factorilor asociați. Alocă recomandările specifice de specialități, analize, investigații, programe și proceduri conform ghidurilor. Medicul validează la final recomandările în contextul clinic.Ce obține pacientul după consultație?


evaluarea riscului

evidențierea factorilor de risc și de protecție

recomandări și direcționări personalizate către specialitățile, analizele și investigațiile potrivite și necesare pentru prevenție și diagnostic timpuriu al afecțiunilorCe trebuie făcut mai departe?


Pentru realizarea acestor teste OCH asigură reduceri pe baza Cardului OCH. După realizarea testelor, pacientul se prezintă la medic și acesta va încărca în sistem rezultatul analizelor - consultație gratuită în 60 de zile de la prima consultație. În acest fel, prin monitorizare anuală, ne asigurăm că pacienții noștri au cel mai scăzut risc de boală și, dacă se întâmplă ceva grav, vor fi diagnosticați în stadii incipiente.

Orar

Luni

08:00 – 20:00

Marți

08:00 – 20:00

Miercuri

08:00 – 20:00

Joi

08:00 – 20:00

Vineri

08:00 – 20:00

Sâmbată

08:00 – 15:00

Duminică

ÎnchisContactPOLICLINICA OCH CONSTANȚA


ADRESĂ

Strada Flămânda nr. 19, Constanța

TELEFON

(+4) 0241 480 400

EMAIL

office@ovidius-ch.ro